« Sluit menu

Wijntje B.V.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag dat u op uw apparatuur kunt vertrouwen. Daarom vinden wij het belangrijk om u bij de aanschaf van apparatuur de goede informatie krijgt om u op weg te helpen. Mocht zich toch een storing voordoen aan uw apparaat? Laat het ons weten en wij sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe om de storing te verhelpen.

 

Bezorging

Als u een keuze heeft gemaakt uit ons aanbod huishoudelijke apparaten, wilt u het apparaat natuurlijk zo snel mogelijk thuis hebben.
De dag van bezorging regelt u met een van onze winkelvertegenwoordigers en levering kan meestal binnen 1 á 2 werkdagen (mits het  apparaat op voorraad is).
Op de afgesproken dag komt ons bezorgteam uw huishoudelijk apparaat bij u brengen.
Ze plaatsen en testen het apparaat en leggen in het kort uit hoe het apparaat werkt. Tevens nemen zij, indien van toepassing, het oude apparaat mee. 


Belangrijkste voordelen van ons bezorgteam:

  • Plaatsing op de door u gewenste plaats (indien mogelijk);
  • Korte uitleg over de werking van het apparaat;
  • Correcte service;
  • Mee terug nemen van uw oude apparatuur

 

Reparatie

Mocht uw huishoudelijk apparaat defect raken dan kunt u op onze reparatieservice rekenen. Voor groot huishoudelijke apparaten komt er een monteur bij u thuis.

Klein huishoudelijke apparaten kunt u bij ons in de winkel of bij de werkplaats afgeven.
Belangrijkste voordelen van onze reparatieservice:

  • Snelle service (binnen 2-3 werkdagen is er een monteur bij u)
  • Correcte service
  • Deskundige reparatie
  • Onze technici zijn opgeleid door de merken die wij voeren

 

Garantie

Er is niets zo vervelend als een apparaat dat al binnen 2 jaar defecten vertoond. In de meeste gevallen mogen wij het apparaat dat u bij ons aangeschaft is zelf repareren. Ook als deze nog in de garantie zit. Dit zorgt ervoor dat wij er zeker van kunnen zijn dat uw apparaat weer snel is hersteld, en scheelt u een hoop onnodige telefoontjes.

 

 

 

Wijntje B.V. - 2023

Webdevelopment door Intercessor