Ons bedrijf is aangesloten bij franchise organisatie United Retail Nederland.

United Retail?

United Retail is een franchiseorganisatie die diensten verleent aan ruim 550 aangesloten vakspeciaalzaken die actief zijn in consumentenelektronica. Hiertoe heeft zij 6 winkelformules die de zelfstandig ondernemer een onderscheidend vermogen bieden. De zelfstandige ondernemer kiest de winkelformule die het best bij hem past en maakt gebruik van zijn eigen kennis in combinatie met de expertise en de schaalvoordelen van de organisatie. United Retail biedt o.a. diensten als centraal betalingsverkeer, inkoop, reclame, marketing, bedrijfseconomische ondersteuning, voorraadbeheer en is voor zowel ondernemer als leverancier een aanspreekpunt.

En dat heeft zo z’n voordelen. Door de grootte van deze organisatie ontwikkelen fabrikanten regelmatig selectieve apparaten, die uitsluitend via deze vakspeciaalzaken kunnen worden gekocht. Vaak zijn dat machines die iets afwijken van de lijnmodellen doordat er bijvoorbeeld een aquastop of andere extra voorzieningen gemonteerd zijn, waar u meestal niets extra voor hoeft te betalen.

Wie zijn wij ?

Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing.

Algemeen geldt:

Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij specialisme in assortiment en service.
Wij werken met een eigen Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur (tijdelijk een vervangend apparaat is mogelijk).
Wij installeren vakkundig, bij u thuis en op afspraak!

Daarom kiest u voor de Witgoedspecialist

Wij vinden uw keuze voor de Witgoedspecialist heel logisch, we zijn namelijk als enige in Nederland echt gespecialiseerd in witgoed. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Onze eigen snelle bezorgdienst

De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk en zonder bezorgkosten bij u afgeleverd, geïnstalleerd, aangesloten, gecontroleerd en perfect werkend opgeleverd met heldere onderhouds- en gebruiksinstructies. Dit verlengt de levensduur van uw nieuwe apparaat. Uiteraard nemen we uw oude apparatuur graag en gratis mee terug, zodat het verantwoord verwerkt kan worden.

Geen omkijken naar

En mocht uw apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuren vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur. Kortom: kunt u een reden bedenken om niet voor de Witgoedspecialist te kiezen?